Network Marketing 2018

Network Marketing 2018
REKLAM ALANI

2017 Yılını geride bırakırken şöyle bir gözden geçirme yapalım.2017 Yılı klasik network marketingin ülkemizde iniş trendine girdiği bir dönem oldu,Özellikle Erkek Networkerlerin kripto para sektörüne ilgi duyması Klasik ürün networklerinde bayan ağırlıklı gücün daha da artmasına neden oldu ve Çok Sayıda sektöre Lider Kazandırdı.

 

Kripto Para ve Bitcoin ile alakalı networkler olumlu ve olumsuz sektöre damga vurdu,Maalesef daha fazla kazanma hırsı sektördeki ponzi firmaların sayısını çoğalttı ve ülkemizde de olumsuz şekilde bir çok mağdur yarattı.Bunun yanında kripto para sektöründe de düzgün çalışan bitclup,vizionary,crypto gold,vs gibi firmalar devamlılığını ve kurumsallığını devam etmektedirler.

REKLAM ALANI

 

Kripto para furyası ne kadar gider bilinmez ama Yıllardır networkle uğraşan bir çok kişinin pc başında kripto para borsalarında al sat yaparak artık saha hakimiyetlerininde yavaş yavaş yok olduğunu görüyoruz.

 

Bizlerde geleceğin teknolojisi olarak görüğümüz blokchain ve kripto para sektörünü tabiki yakından takip ediyoruz,Ama aynı zamanda bu sektörün daha fazla mağdur yaratmaması için açgözlülüğü bırakmanın gerektiğine inanıyoruz.Bunun içinde kriterleri ve sektörün teknik ayrıntılara bakmadan fazla kazanç gözünüzü karartmasın.

 

Klasik network firmalarına gelirsek bir kaç yeni oluşum atak yapmakla beraber sektörde ciddi yavaşlama oldu,özellikle üye hacimleri yüzbinleri bulan firmaların pasiflik oranları %90 lara yaklaştı.Bunun en önemli nedenleri ürünlerin kalitesiz geri dönüşümleri ve kar marjlarının ve dağıtılan primlerin yeterli seviyede olmamasından kaynaklanıyor.

 

Sonuç olarak 2018’de de kripto para furyasının hızla devam edeceğini düşünüyoruz.Unutmayalım network marketing reel ticaretle başladı ve devamda edecek ama çağ dijitalleşirken buna ayak uyduramayanlar Maalesef git gide kan kaybedeceklerdir.

 

Klasik firmalara ise tavsiyemiz sahada kriptopara sektörüne komple yokmuş gibi,haram,ponzi batacak tarzda sığ yaklaşımlarla üyelerini elinde tutacaklarını sanmaktansa kendi aynalarına bakarak ivme kazandıracak,kazançları arttıracak gelişmeler ve yatırımlar yapmasıdır.

2018 Yılında Tüm Network Camiasına Başarılar Dileriz.

fatihben

Saygılarımla
Fatih Yavuz
Uzman Networker

https://www.facebook.com/faazbey
Copyright © 2018 Network Marketing Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

Bir önceki yazımız olan Etkili İletişim ve İkna başlıklı makalemizde cengiz bahar, ekip kurma ve etkili iletisim hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ