2014 Network Marketing

2014 Network Marketing
REKLAM ALANI

2014marketing

2014 Network Marketing

2014 Yılının Başlaması ile Network Marketing Sektöründe ki hareketlenme tıpkı 2013 de olduğu gibi güncelliğini koruyor.Peki neler oluyor,2014 Yılında Yerli firmalar arasında online market,e-ticaret,ve tabiki tekstil firmaları network marketing hazırlıklarının yaşandığı sektör olarak dikkat çekiyor.

REKLAM ALANI

 

Yurt Dışı kaynaklı firmalarda ise İçecek sektörü(kahve en ön sırada) Sağlık,kozmetik,blog alt yapısı ve online pazarlama modelleri dikkat çekiyor.Özellikle içecek sektöründe yaşanan hareketlilik çok dikkat çekmektedir.Bunun başında sağlıklı kahve modeli gelmektedir.Şu anda ülkemizde bu alanda resmi olarak tek firma faaliyet sürdürürken ,2014 yılı içerisinde 3 tane uluslararası firma alt yapı ve araştırma çalışmalarını sürdürüyor.Kısa zamanda resmi duyurularını bekliyoruz.

Diğer Yandan Özellikle yerli girişimcilerin hali hazırda bulunan sistemlerini yavaşlatmalarını da görüyoruz.Bazı girişimcilerimizin kurumsal bir yapı olmadan yaptıkları organizasyonların dağıldıklarını ve sonuç olarak firmaların kapatma noktasına geldiklerini de duyuyoruz.

Sektörle alakalı gelişmeleri yakında takip ederek 2014 Yılında 4 Yıldır Olduğu gibi network marketingle alakalı tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 

 

Bir önceki yazımız olan Murat Sayar Oris Telekom'da başlıklı makalemizde dore, dore genel müdürü ve dore murat sayar hakkında bilgiler verilmektedir.