Network Marketing 2013

Network Marketing 2013

nttrk

Şöyle genel manada hem 2012 yılında sektörde olan bir kaç önemli olan olaylara değinelim,hem de 2013 yılında olacak ve olması muhtemel sektörel bilgileri sizlerle paylaşalım.

 

 

2012 Yılı gerçekten network marketing sektörü için çok hareketli bir yıl olarak geçti.Özellikler yerli firmaların öne çıktığı sektörde 2012 yılının sonlarında katılan bonanza,plusnetavm,comepanya gibi firmalar tüm planlarını 2013 yılını göre düzenlediler.

 

 

Bu arada 2013 yılında sektörde çok farklı firmalarında gireceğini tahmin ediyoruz.Özellikle e-ticaret ve internetteki gelişmeler farklı network marketing firmalarının da bu alan da yatırım yapacağını gösteriyor.

 

 

Diğer yandan perakende sektöründe marka ve isimleri tanınmış olan firmalarında sektöre ilgi duyması,bire bir bizimle irtibata geçerek fikir alışverişi yapmaları,sektör açısından çok önemli olaylardan biriydi.

 

 

Diğer yandan Dünya piyasasında ise ismi network diye anılan fakat sadece para akışının sağlandığı,network olmayan network marketing firmalarınında Türkiye’de türemesi ve kolay yoldan para kazanmak isteyen kişilerin ,bu tarz firmaları network marketing adı altında anlatarak,bir nevi network marketing sektörüne de eksi puan yansıtmaları da diğer önemli gözlemlemelerden biridir.

 

 

 

Fakat 2012 yılında dikkatimizi çeken bir diğer husus ise gıda takviyesi ürünleri alanında network marketing yapan firmaların denetiminin bakanlık düzeyinde daha sık kontrollerle denetlenmesi ve izinlerin alınma sürecinin detaylı süzgeçten geçirilmesi olmuştur.Bu durum tabiki hem networkerler için hem de bu ürünleri kullanacaklar için iyi bir durum teşgil etmiştir.

 

 

2013 yılı network marketing sektöründeki tüm gelişmeleri 2012 yılı boyunca network marketing Türkiye sitemizden edindiğiniz gibi 2013 yılında da bizi takip ederek en son güncel haberlerden,yeni gelen firmalara kadar bir çok konudan haberdar olacağınız gibi,bazı yenilikleri de sitemizde görmeye başlayacaksınız.

 

 

Network Marketing Türkiye,Doğrudan Satışta Objektif İlke

Bir önceki yazımız olan Ortak Akıl "Ali Yücel Söyleşi" başlıklı makalemizde ali yücel, ortak akıl ve ortak akıl nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ