Network Marketing 2019

Network Marketing 2019
REKLAM ALANI

Network Marketing Sekötrü 2018 yılını geride bıraktığında maalesef ülkemizde ki ponzi yapılanmalardan dolayı buğranlı bir dönem geçirdi.

Özellikle yatırım networkü adı altında,reklam izleme,coin,kriptopara ve buna benzer networkle eşleştirilmeye çalışılan bazı dolandırıcı yapılar,network marketingle uzaktan yakından alakası olmasada sektöre büyük darbe vurdular.

REKLAM ALANI

Bunun son dönemde en büyük etkisini özelliklede istemeyerek bu sistemlere bulaşmış Geçmişinde bir çok ürün firmasında başarılar elde eden Network Marketing Liderlerinin uzun bir sessizlik döneminde olması en büyük kanıtı olsa gerek,Şu anda piyasada oluşan bu sessizlik dönemi Yeniden Network Marketingin Yeri olan Ürün Network sistemlerine geçişleri başlattı.

Ama şunu unutmamak gerekiyorki ortada bir ürün bile olsa bu muazzam pazarlama sistemini ponziye yine çeviren insanlar ve firmalar olacaktır.Özellikle değeri olmayan ürünleri 10,20 kat gibi fahiş fiyatlarla satıp muazzam kazanç dağıttıklarını iddia eden firmalarında ponzi sistemlerinden tek farkı ortada bir ürün olmasıdır.

Özetle cebinizden 10 tl çıkacakken bir ürüne 50 tl çıkıyorsa tıpkı ortada hiç bir şeyin olmadığı bir ponzi yapısında toplanan 40 tl’den farkı yoktur.Son olarak bu muazzam pazarlama sistemi aslında ülkemizdeki sosyal anlayışa tavsiye anlayışına o kadar uymasına rağmen yanlış,bilgisizlik ve açgözlü firma ve insanlar tarafından sekteye uğratılmıştır.

Peki 2019 da bizi neler bekliyor,2019 yılında şu bulunduğumuz ortamdan dolayı tekrar network marketing sektörü hareketlenecek ve özellikle de sağlam ürün ve adil kazanç planı ile kurumsal yapısını kuran yada kurmuş firmalar ön planda olacaktır.

Dileğim şahsımda dahil bir çok hata yaptığımız bu sektörde 2019 yılında gerçek manada katkı sağlayacak,eğitim,birliktelik ve sektörün yeniden canlanmasına vesile olacak adımların atılmasıdır.

fatihben

Saygılarımla
Fatih Yavuz
Uzman Networker

https://www.facebook.com/faazbey
Copyright © 2019 Network Marketing Türkiye. Tüm hakları saklıdır.


Bir önceki yazımız olan YERLİ NETWORK MARKETİNG ŞİRKETLERİNE TAVSİYELER-1- başlıklı makalemizde danışmanlık, eğitim ve firmalar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ